book a room

Routebeschrijving

Delft ligt centraal tussen Rotterdam en Den Haag aan de snelweg A13 en A4. Voor een routebeschrijving vanaf uw bestemming naar Delft en Best Western Museumhotels klik hier.

Bereikbaarheid

Delft ligt zeer centraal in de Randstad, het zakenhart van Nederland.

Op een steenworp afstand van Rotterdam, Den Haag en Scheveningen. De Delftse binnenstad is bereikbaar met eigen- en openbaar vervoer. De komende jaren wordt er gebouwd aan een ondergrondse treintunnel en de bovengrondse infrastructuur. De binnenstad is per auto te bereiken via de A13 en de A4. De bewegwijzering leidt u naar een van de parkeergarages.

NS station Delft

Het nieuwe NS station Delft ligt op wandelafstand van het historische centrum van de stad. Vanaf het NS Station wordt het centrum (en de VVV) aangegeven op de voetgangersbewegwijzering. Museumhotels Delft ligt op een kleine 10 minuten loopafstand van het NS Station.

 

In het voorjaar van 2015 is de nieuwe spoortunnel, het busplein en het (ondergrondse) station in Delft in gebruik genomen. Het oude spoorviaduct is inmiddels gesloopt en de vrijgekomen ruimte en het gebied er omheen worden opnieuw ingericht. Het eerste deel van het stadskantoor met daarin de stationshal en het ondergrondse station zijn in gebruik genomen. Er wordt nu gebouwd aan het tweede deel van het stadskantoor, met daarin publiekshal en overige kantoorruimtes. Tegelijkertijd worden een (ondergrondse) parkeergarage en fietsenstallingen gemaakt en ontstaat er ruimte voor de realisatie van een nieuw stadsdeel (Nieuw Delft) met grachten en groen.

Met de tram naar Delft

Vanuit Scheveningen, Den Haag en Rijswijk is Delft prima te bereiken met tram 1. Voor de meest recente informatie, kijkt u op www.ov9292.nl.

Dagkaart: Reis je de hele dag en heb je geen OV-chipkaart? Dan is de losse Dagkaart iets voor jou. Voor € 6,50 brengen de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz je overal naar toe. Met een Dagkaart kun je de hele dag onbeperkt reizen met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz.  Ideaal voor een dagje uit en als je meerdere bestemmingen hebt in Den Haag, Zoetermeer en Delft. Kinderen onder de vier jaar reizen gratis. Kinderen van vier t/m twaalf jaar kunnen reizen op een kinder dagkaart voor € 2.50

De dagkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Museumhotels Delft. Naast de dagkaarten verkopen wij ook Tourist day tickets. Voor € 13.50 reist u onbeperkt met de bus, tram, metro en waterbus door heel Zuid-Holland.

Parkeren

Prinsenhofgarage

Parkeren is mogelijk in de Prinsenhofgarage. De voetgangersuitgang van deze garage is gelegen op een kleine 200m. Neem uitgang 'Oude Kerk'. De parkeerkosten bedragen € 18.00 per 24 uur.

Voor de navigatie voert u het volgende adres in:

Kampveldweg 3

2611 WM Delft

 

 

Reisafstand

Delft ligt centraal gelegen in de randstad. Museumhotels Delft ligt midden in het historische centrum van Delft. Op loopafstand bevinden zich diverse bezienswaardigheden, restaurants en cafés. 

- Schiphol luchthaven 50 min
- Rotterdam The Hague Airport 20 min
- Scheveningen strand 30 min
- Den Haag centrum 30 min
- Rotterdam centrum 30 min
- Musea en bezienswaardigheden 1 min
- Winkels 1 min
- Restaurants en bars 1 min