book a room

Onze Visie en Missie

Visie

Museumhotels Delft is onderdeel van Best Western international. Als onderdeel hiervan delen wij dezelfde visie. Het hotel combineert overnachtingen met kunst, antiek en een rijke historie. Met behulp van het diverse (kamer)aanbod en gastgerichtheid wordt er ingespeeld op de wensen van onze gasten.
Met een gastgericht team streven wij naar het aanbieden van een unieke ervaring die voortdurend de verwachting van onze gasten overtreft. Door balans te vinden tussen betrouwbaarheid zorgzaamheid, en maatschappelijk betrokken ondernemen waarborgen wij continuïteit en rendement.

Missie

Museumhotels Delft is een authentiek en onderscheidend 4-sterren hotel in het centrum van Delft, waarbij hotelovernachtingen gecombineerd worden met kunst. De aanwezige kunst en antiek zijn samen met de rijke historie van de hotelpanden een toegevoegde waarde aan de gastbeleving. Door de diversiteit in kamertypes is Museumhotels Delft geschikt voor de business- en leisure gast. Ons hechte team, de kunstobjecten en de rijke historische uitstraling zorgen voor een uitzonderlijk beleving.